Vendsyssel FestivalSkandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2017
57 koncerter
Danske og internationale kunstnere
Andreas Brantelid med venner

SØNDAG 29. JULI 19.30      ABILDGÅRD KIRKE  

Adresse:  Abildgårdvej 56, 9900 Frederikshavn

Arrangør:  Vendsyssel Festivals Styrelse

 

Andreas Brantelid, cello

Hrachya Avanesyan, violin

Alina Pogostkina, violin 

Ettore Causa, bratsch 

Magda Stevensson, bratsch 

Ingemar Brantelid, cello

 Andreas Brantelid har etableret sig som Nordens førende cellist i sin generation. Han giver koncerter med orkestre over hele verden og er en dedikeret kammermusiker. 

Hrachya Avanesyan vandt i 1996 førsteprisen ved den Armenske Republiks konkurrence for unge studerende, i 2006 førsteprisen ved Yehudi Menuhin violinkonkurrencen og i juni 2008 førsteprisen ved Carl Nielsen violinkonkurrencen. 
 

Den russiske violinstjerne Alina Pogostkina vandt den 9. Sibelius-violinkonkurrence i 2005. Hun har spillet på nogle af verdens mest anerkendte festivaler.
 

Ettore Causa har studeret på International Menuhin Music Academy hos Alberto Lysy og Yehudi Menuhin. I 2000 fik han Peter Schidlof Prize og John Barbirolli Prize for den smukkeste lyd ved den prestigefyldte Lionel Tertis Internationale Bratch Konkurrence i England.
 

Magda Stevensson er koncertmester for bratschgruppen i DR UnderholdningsOrkestret. Hun har været med til at grundlægge Paizo Kvartetten, der i 2003 vandt 1. pris i kvartetsektionen og ”Grand Prize” i 4th Melbourne International Chamber Music Competition.
 

Ingemar Brantelid er solospiller I Det Kongelige Kapel. Han er uddannet på musikkonservatoriet i Göteborg og på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Han har spillet koncerter over hele Europa med ensembler som Salzburger Solisten, Det Kgl. Kapels Strygekvartet og Copenhagen Classic.

Se nærmere på: andreasbrantelid.com.

Billetpris 150 kr.   Køb billet

 

Program:  F. Schubert: Fra Strygekvartet nr. 12 c-mol, E. Grieg: Strygekvartet nr. 1 g-mol, R. Strauss: Capriccio for strygere og A. Schönberg: Verklärte Nacht 

 
    Welcome                     Wilkommen

Nyhedsbrev
Jeg ønsker at modtage Vendsyssel Festivals nyhedsbrev:

Køb billetter
Billetter kan købes ved indgangen fra 45 min. før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne.
Læs mere

Støt Vendsyssel Festival og bliv medlem af venneforeningen.  
Læs mere