Vendsyssel FestivalSkandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2017
57 koncerter
Danske og internationale kunstnere
Eskær Trioen

SØNDAG 22. JULI 19.30 HIRTSHALS KIRKE

Adresse: Kirkevænget 3, 9850 Hirtshals
Arrangør: Vendsyssel Festivals Styrelse

Eskær Trio
Julie Eskær, violin
Emilie Eskær, cello
Charlotte Thaning, klaverEskær Trioen er et af de førende ensembler på den danske kammermusikscene. De tre musikere har siden 1994 givet utallige koncerter i Danmark og rundt omkring i Europa. Eskær Trioen bevæger sig frit i hele triolitteraturen fra de ældste værker til nykompositioner dedikeret specielt til dem.

Eskær Trioen er 1. prisvinder af P2s kammermusikkonkurrence og har vundet priser i Nordisk Kammermusikkonkurrence, Osaka International Chamber Music Competition samt den Internationale Kammermusik Konkurrence i Trapani.

Trioen har ofte spillet i radio og TV. Her er der desuden produceret et dokumentarprogram om trioens arbejde med den verdensberømte cellist Ralph Kirshbaum. Eskær Trioen har også arbejdet med en række fremtrædende europæiske musikpersonligheder, Frans Helmerson, Amadeuskvartetten og Valentin Berlinski fra Borodinkvartetten.

I 2003 udkom den meget anmelderroste CD med værker af Ravel og Chausson. I The Strad blev trioen tildelt den højeste udmærkelse og fik månedens anbefaling. Trioens anden CD med værker af Heise, Hartmann og Barnekow blev ligeledes internationalt rost og fik i 2005 P2 Prisen – DMA Klassisk – i både kategorien Årets Kammermusikudgivelse og Årets Klassiske Udgivelse. Eskær Trioen har modtaget en lang række prestigefyldte priser og legater, her kan nævnes Simon Spies Musikpris, Van Hauen Prisen samt Gurli og Poul Madsens legat.
Se nærmere på www.tca-underholdning.dk/node/84.

Billetpris 150 kr.   Køb billet

Program: Rued Langgaard: Fjeldblomster, Klavertrio, BVN 34; Peter Heise: Klavertrio i Es-dur og Johannes Brahms: Klavertrio, A-dur op. posth.
 
    Welcome                     Wilkommen

Nyhedsbrev
Jeg ønsker at modtage Vendsyssel Festivals nyhedsbrev:

Køb billetter
Billetter kan købes ved indgangen fra 45 min. før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne.
Læs mere

Støt Vendsyssel Festival og bliv medlem af venneforeningen.  
Læs mere