Vendsyssel FestivalSkandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2017
57 koncerter
Danske og internationale kunstnere
Kammerphilharmonie Europa

 

TIRSDAG 24. JULI 19.30 VREJLEV KIRKE  

Adresse:  Vrejlev Kirkevænge 3, 9760 Vrå

Arrangør:  Vendsyssel Festivals Styrelse

 

Solist: Pawel Zuzanski, violin
Solist: Keisuke Honda, obo
Leonid Tritus, kunstnerisk ledelse


Kammerphilharmonie Europa blev grundlagt 2006 i Køln, Tyskland. I alt ca. 60 af de mest talentfulde unge musikere fra 18 forskellige lande er engageret i orkestret, der optræder i mange forskellige størrelser. Ved denne koncert består orkestret af 12 musikere. Orkestrets høje kunstneriske kvalitet er blevet bekræftet ved de mange koncerter, man har givet i Europa gennem årene, og gennem pressens rosende omtale.

Det seneste år er det blevet til mere end 60 koncerter rundt om i Europa med besøg i mange af de mest kendte koncertsale. Efter en koncert i Dublin i 2011 var der en gruppe fra Danmark, der opfordrede orkestret til at lave en turné til Danmark, og det er den, der realiseres nu.

Solister ved koncerten er Pawel Zuzanski fra Polen på violin og Keisuke Honda fra Japan på obo. Pawel Zuzanski er uddannet fra Konservatoriet i Lotz i Polen og ved Hochschule für Musik und Theater i Hannover. Han har som solist og som medlem af Andrzej Panufnik Trio vundet priser ved flere konkurrencer. Keisuke Honda er uddannet ved Tokyos Universitet med videre studier ved Hamborgs Universitet. Han har vundet flere internationale priser.

Se nærmere på www.kammerphilharmonie-europa.de

Billetpris 150 kr. Køb billet

Program: A. Vivaldi: Violinkoncert "La Stravaganza", J.S. Bach: Koncert for obo og violin, J.S. Bach: Violinkoncert, A. Vivaldi: Violinkoncert, G. Fauré: Pavane og E. Grieg: Holberg-Suite

 

 
    Welcome                     Wilkommen

Nyhedsbrev
Jeg ønsker at modtage Vendsyssel Festivals nyhedsbrev:

Køb billetter
Billetter kan købes ved indgangen fra 45 min. før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne.
Læs mere

Støt Vendsyssel Festival og bliv medlem af venneforeningen.  
Læs mere