Vendsyssel FestivalSkandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2017
57 koncerter
Danske og internationale kunstnere
Trio Augustus 

TORSDAG 16. AUGUST 19.30     HUNE KIRKE  

Adresse:  Kirkevej 9, Hune, 9492 Blokhus

Arrangør: Hune Menighedsråd

 

Trio Augustus

Adam Stadnicki, cello
Benedikte Damgaard, violin
Linda Dahl Laursen, piano
 
 

Oprindeligt skulle den unge Trio Vitruvi have spillet, men trioen har måttet aflyse deres koncerter på Bornholms Musikfestival, I Tivoli og i Hune Kirke og Vendsyssel Festival efter pianisten Alexander McKenzie var uheldig og brækkede en arm.

Det heldigvis lykkedes at få tre talentfulde danske unge musikere til at gå sammen under navnet Trio Augustus, og de tre vil slutte en flot række af sommerkoncerter og unge klassiske talenter i Hune kirke med musik af Haydn og Brahms.

De unge musikere i Trio Augustus er:
Cellisten Adam Stadnicki som har studeret ved Conservatoire National Supérieur de Musique et de Danse de Paris, på Mahattan school of Music i New York og nu studerer i solistklassen på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos prof. Morten Zeuthen.

Violinisten Benedikte Damgaard, som studerer i solistklassen på Det kgl. Danske Musikkonservatorium hos professor Serguei Azizian, og som har studeret i Berlin. Hun har spillet som solist med flere af landets orkestre bl.a Sjællands Symfoniorkester og Ålborg Symfoniorkester.

Pianisten Linda Dahl Laursen, som er en af de mest fremgangsrige pianister i sin generation i såvel Danmark som Sverige. Hun har ikke bare gjort sig godt bemærket i forskellige koncertsammenhænge, men til og med vundet eller fået topplaceringer i næsten alle konkurrencer som hun har deltaget i. Linda Dahl Laursen er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus og ved Musikhögskolan i Malmö. Hun fik titlen Master of Fine Arts Degree i efteråret 2005 og afsluttede i efteråret 2007 sin uddannelse fra Solistklassen i Malmö.

Program: Haydns trio i g-dur og Brahms trio opus 8.
 

Billetpris 100 kr.   Køb billet 

 
    Welcome                     Wilkommen

Nyhedsbrev
Jeg ønsker at modtage Vendsyssel Festivals nyhedsbrev:

Køb billetter
Billetter kan købes ved indgangen fra 45 min. før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne.
Læs mere

Støt Vendsyssel Festival og bliv medlem af venneforeningen.  
Læs mere