Vendsyssel FestivalSkandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2017
57 koncerter
Danske og internationale kunstnere

SØNDAG 11. AUGUST 19.30 BJERGBY KIRKE

Adresse: Træholtvej 4, Bjergby, 9800 Hjørring

Arrangør: Vendsyssel Festivals Styrelse

 

Fra Bach til Bernstein

Louise Fribo, sopran 

Christian Berg, klaver og tenor

 
  
 

Louise Fribo fik sit gennembrud som 21-årig efter uddannelse på ”The Bush Davies School”, England. Hun er højt anerkendt både som skuespiller og sanger. I 1992 modtog hun Marguerite Viby-prisen for rollen som Cunegonde i ”Candide”. Hun spænder vidt fra 700 shows med CATS til at filme med Lars von Trier, turnere med Bent Fabricius-Bjerre og synge på Salzburg Festival i Mozarts ”Il Sogno di Scipione”. I 2004 debuterede hun som Zerbinetta i ”Ariadne auf Naxos” på Theater Lübeck efter uddannelse som koloratursopran på Det Kongelige Danske Opera Akademi. Louise Fribo modtog for rollen som Olympia i ”Hoffmanns Eventyr” på Den Kongelige Opera den prestigefyldte Reumert-pris i 2008.

www.louisefribo.com/
 

Christian Berg begyndte sin karriere som 19-20-årig med en rolle i musicalen ”Atlantis”. 2 år efter fik han titelrollen i Det Ny Teaters uropførelse af ”Peter Pan”. Han er i dag uddannet i musikledelse, som sanger og kordirigent, synger i vokalgruppen VocaLoca og har i 2012-13 været aktuel på Det Ny Teater i rollen som grev Raoul i Andrew Lloyd Webbers musical ”Love Never Dies” med Louise Fribo i rollen som Christine.
 

Billetpris: 150 kr.
 

Program: Værker af bl.a. Händel, Bach, Mozart, William Shield, Weyse, Ann Hampton Calloway og Bernstein

 

 
    Welcome                     Wilkommen

Nyhedsbrev
Jeg ønsker at modtage Vendsyssel Festivals nyhedsbrev:

Køb billetter
Billetter kan købes ved indgangen fra 45 min. før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne.
Læs mere

Støt Vendsyssel Festival og bliv medlem af venneforeningen.  
Læs mere