Vendsyssel FestivalSkandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2017
57 koncerter
Danske og internationale kunstnere

 

SØNDAG 14. JULI 19.30 Hjørring Gymnasiums Festsal

Adresse: Skolevangen 23, 9800 Hjørring

Arrangør: Vendsyssel Festivals Styrelse og Spar Nord Fonden

 

Vovka Ashkenazy, klaver

 
 

Vovka Ashkenazy er født i Moskva, opvokset på Island, uddannet i England og bor nu i Schweiz. Han underviser i Lugano og på Imola Piano Academy.
 

Hans karriere som klaversolist har bragt ham rundt i såvel Europa som Australien, New Zealand, USA og det fjerne østen. Han har optrådt med bl.a. Los Angeles Philharmonic, Australian Chamber Orchestra, Berliner Symfonikere, DRs Symfoniorkester og næsten alle større engelske symfoniorkestre.
 

Vovka Ashkenazys kammermusikaktiviteter omfatter bl.a. koncerter og optagelser i samspil med hans far Vladimir Ashkenazy. Deres nyeste cd med musik for to klaverer omfatter russisk og fransk musik, som de sammen har optrådt med i Europa og det fjerne østen. I 2014 er der planlagt en turné i Japan.
 

Billetpris: 150 kr.
 

Program: W.A. Mozart: Sonate nr. 11, Claude Debussy: Images I: Reflets dans l’Eau, Hommage a Rameau og Movement samt Childrens Corner, S. Rachmaninoff: Fire Preludier og 6 Etudes-Tableaux

 

 

 
    Welcome                     Wilkommen

Nyhedsbrev
Jeg ønsker at modtage Vendsyssel Festivals nyhedsbrev:

Køb billetter
Billetter kan købes ved indgangen fra 45 min. før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne.
Læs mere

Støt Vendsyssel Festival og bliv medlem af venneforeningen.  
Læs mere