Vendsyssel FestivalSkandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2017
57 koncerter
Danske og internationale kunstnere
SØNDAG 20. JULI 19.30 SALTUM KIRKE
Adresse: Tinghøjgade 83, 9493 Saltum
Arrangør: Vendsyssel Festivals Styrelse


   Aleksander Sitkovetsky, violin
Maxim Rysanov, bratsch
Andreas Brantelid, cello

Aleksander Sitkovetsky er i dag en særdeles efterspurgt violinist af de store internationale musikscener. Allerede som 8-årig debuterede han og begyndte samme år studier på The Menuhin School, hvor den legendariske violinist Yehudi Menuhin blev hans mentor. Han har indspillet adskillige værker for EMI, Decca og Orfeo, bl. a. Bachs Dobbeltkoncert sammen med violinisten Julia Fisher.

Maxim Rysanov er født i Ukraine, uddannet i Moskva og har nu en strålende karriere med udgangspunkt i London. Han har optrådt som solist med bl.a. DR SymfoniOrkesteret og ved BBC Last Night of the Proms. Maxim Rysanov har vundet en række priser og konkurrencer, bl.a. Gramophone Award, Young Artist of the Year 2008. Han har optrådt ved talrige anerkendte festivaler som  bl.a. Edinburgh international Festival og Salzburger Festspiele. I dag kombinerer han bratschen med en karriere som dirigent.

Som 26-årig er Andreas Brantelid allerede en af Skandinaviens førende cellister og efterspurgt af de store internationale orkestre. Han begyndte at spille cello som 4-årig og blev uddannet hos bl.a. Henrik Brendstrup, Mats Rondin og Torleif Thedéen. Andreas fik sin koncertdebut i en alder af 14 med Det Kgl. Kapel i Elgars Cellokoncert. Han har vundet flere konkurrencer og modtaget en lang række priser, bl.a. Kronprinsparrets Kulturpris i 2009. Andreas spiller på en Andreas Guarnerius “Terese” cello fra 1665.

Billetpris: 150 kr.

Program: Trioen spiller værker af Zoltán Kodaly, Ernő Dohnányi, Alfred Schnittke og Ludwig van Beethoven.
 
    Welcome                     Wilkommen

Nyhedsbrev
Jeg ønsker at modtage Vendsyssel Festivals nyhedsbrev:

Køb billetter
Billetter kan købes ved indgangen fra 45 min. før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne.
Læs mere

Støt Vendsyssel Festival og bliv medlem af venneforeningen.  
Læs mere