Vendsyssel FestivalSkandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2017
57 koncerter
Danske og internationale kunstnere
TIRSDAG 8. JULI 19.30 AGERSTED KIRKE
Adresse: Præstbrovej 62, 9330 Dronninglund • Arrangør: Voer og Agersted Kirkers Menighedsråd

HARPEN OG STRIGLEN
Mette Nielsen, Harpe
Mette Østergaard, Mezzosopran


  


Mette Nielsen har studeret på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos Sonja Gislinge og senere på Indiana University, USA, hos Susann McDonald. I dag er hun ansat i Aalborg Symfoniorkester og har været solist med bl.a. Århus Sinfonietta og Sundsvall Kammerorkester. Hun modtog Sydbanks regionale musikpris i 2009 og Sydbanks nationale Musikpris i 2010.
Mette Østergaard debuterede fra Det jyske Musikkonservatoriums Solistklasse i 1997. Hun modtog imponerende kritikerros for sin rolle som Carmen på Den jyske Opera, hvor hun også debuterede i rollen som Flora i La Traviata. Hun er en meget benyttet koncertsolist og har deltaget i talrige cd-indspilninger.

Billetpris: 75 kr.

Program: Små lette arier af Bellini, franske/engelske sange af Benjamin Britten, en vocalise (sang uden ord) af Ravel og et værk af Bo Gunge skrevet til Harpen og Striglen
 
    Welcome                     Wilkommen

Nyhedsbrev
Jeg ønsker at modtage Vendsyssel Festivals nyhedsbrev:

Køb billetter
Billetter kan købes ved indgangen fra 45 min. før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne.
Læs mere

Støt Vendsyssel Festival og bliv medlem af venneforeningen.  
Læs mere