Vendsyssel FestivalSkandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2017
57 koncerter
Danske og internationale kunstnere
TIRSDAG 8. JULI 19.30 ABILDGÅRD KIRKE
Adresse: Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn
Arrangør: Vendsyssel Festivals Styrelse

MÄDCHENCHOR WERNIGERODE
Dirigent: Steffen Drebenstedt
Pigekoret fra “Landesgymnasium für Musik Wernigerode” er et af de førende kor af sin art i Tyskland. Koret består af piger i alderen 15 til 19 år og ledes på sjette år af Steffen Drebenstedt. Pigerne anspores til at anvende deres erhvervede kundskaber i musikteori, sang og korledelse til egne kreative musikaktiviteter for dermed at sikre korets høje niveau på trods af den uundgåelige årlige til- og afgang. Koret har igennem årene fundet og tilgængeliggjort en række ældre korværker for pige- og kvindekor og givet dem nye og spændende fortolkninger og herigennem bl.a. udbygget et rigt repertoire af folkemusik. I dag omfatter repertoiret både verdslig og sakral kormusik fra de seneste fem århundreder. Men også ny musik har korets opmærksomhed og nulevende komponister sætter pris på at samarbejde med det dygtige kor om nye kompositioner, der udnytter pigekorets specifikke muligheder og klang.
Pigekoret har gentagne gange tiltrukket sig opmærksomhed  på koncertturnéer samt i nationale og internationale konkurrencer.

Billetpris: 150 kr.

Program: Sange af bl.a. Josef Gabriel Rheinberger, Thomas Morley, Hans Leo Hassler, Caesar Franck, John Rutter, tyske, danske og internationale folkemelodier.
 
    Welcome                     Wilkommen

Nyhedsbrev
Jeg ønsker at modtage Vendsyssel Festivals nyhedsbrev:

Køb billetter
Billetter kan købes ved indgangen fra 45 min. før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne.
Læs mere

Støt Vendsyssel Festival og bliv medlem af venneforeningen.  
Læs mere