Vendsyssel FestivalSkandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2017
57 koncerter
Danske og internationale kunstnere
Fredag 17. juli 19.30 Hirtshals Kirke

Arrangør: Vendsyssel Festivals Styrelse

Andrea Pellegrini, mezzosopran - Bjarke Mogensen, akkordeonAndrea Pellegrini har i løbet af ganske få år markeret sig som en af Danmarks mest efterspurgte mezzosopraner både på opera- og koncertscener. Født i Århus, opvokset i Odder og uddannet på Det
Kgl. Danske Musikkonservatorium og Opera Akademiet ved Det Kgl. Teater. I 2008 modtog hun Musikanmelderringens Kunstnerpris. Udover det traditionelle repertoire i operaer og symfonikoncerter optræder hun gerne i forskellige crossover-sammenhænge, og ofte ved at sætte klassisk musik i en alternativ kontekst, hvilket denne koncert også er et eksempel på.

Bjarke Mogensen debuterede 13 år gammel som solist med Münchner symfonikerne i en live-udsendelse på tv-kanalen ZDF. I 2012 vandt han som den første akkordeonist i EBU-konkurrencens historie den internationale “New Talent” i Bratislava. I 2000 vandt han guld og talentpris ved Berlingske Tidendes

Klassiske Musikkonkurrence og modtog samme år Jacob Gades legat. Bjarke Mogensens folkelige gennembrud i Danmark kom, da han blev vinder af DR2’s konkurrence for unge instrumentalister, “Spil for livet”, der blev fulgt på dansk Radio og TV. Samme år modtog han Victor Borges Musikpris.

Billetpris: 150 kr.
Program: Værker af Bach, Vivaldi, Händel, Scarlatti og Purcell
 
    Welcome                     Wilkommen

Nyhedsbrev
Jeg ønsker at modtage Vendsyssel Festivals nyhedsbrev:

Køb billetter
Billetter kan købes ved indgangen fra 45 min. før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne.
Læs mere

Støt Vendsyssel Festival og bliv medlem af venneforeningen.  
Læs mere