Vendsyssel FestivalSkandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2017
57 koncerter
Danske og internationale kunstnere
Søndag 9. august kl. 19.30 Saltum Kirke

Arrangør: Vendsyssel Festivals Styrelse

ARTE DEI SUONAT ORI — ”DEN INSTRUMENTALE OPERA”Bolette Roed, blokfløjte

Bolette Roed havde sin anmelderroste debut fra solistklassen ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2004, og har siden optrådt som solist og kammermusiker mange steder rundt om i Europa og USA. Allerede i 2003 modtog hun Jacob Gade Legatets store pris. I 2011 blev hun nomineret til Nordisk Råds Musikpris, og i 2014 modtog hun Anmelderringens Kunstnerpris. 
Barokorkestret Arte dei Suonatori blev grundlagt i Poznan (Polen) i 1993 af violinisterne Ewa og Aureliusz Golinski, og er i dag det mest anerkendte polske ensemble på den internationale musikscene. Orkestrets repertoire fra 1700- og 1800-tallet omfatter mere end 600 kompositioner, der spænder vidt i stil og form. Siden 1998 har orkestret stået for en omfattende serie af tidlig musikbegivenheder, som udviklede sig til en festival, “Early Music — Persona Grata”, som nu er den største i Polen, der tager
udgangspunkt i historisk opførelsespraksis.

Arte dei Suonatori spiller i dag over hele Europa med transmissioner på de fleste europæiske radiostationer.

Billetpris: 150 kr.
Program: Den Instrumentale Opera er en form, hvori lyriske kompositioner dramatiske og musikalsk veltalende — befinder sig i en ny sammenhæng. Enkeltsatser fra forskellige barokkomponisters koncerter, sonater og suiter er sammensat således, at de skaber deres egen handling, blot uden ord.
 
 
    Welcome                     Wilkommen

Nyhedsbrev
Jeg ønsker at modtage Vendsyssel Festivals nyhedsbrev:

Køb billetter
Billetter kan købes ved indgangen fra 45 min. før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne.
Læs mere

Støt Vendsyssel Festival og bliv medlem af venneforeningen.  
Læs mere