Vendsyssel FestivalSkandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2015
50 koncerter
Danske og internationale kunstnere
Kom til Nordjylland og nyd klassisk musik

Vendsyssel Festivalen byder hvert år på koncerter med kunstnere af høj musikalsk kvalitet. Koncerterne holdes i Vendsyssels smukke omgivelser, og koncertgængere får samtidig mulighed for at stifte bekendtskab med en række af Vendsyssels spændende kirker og koncertsteder.

Vendsyssel Festival 2015 afholdes fra 8. juli til 14. august, hvor vi kan med stor glæde præsentere spændende danske og internationale musikere og sangere - både nye navne og gamle kendinge fra tidligere år.
Festival 2015

Vendsyssel Festivalen er nu klar med det fulde program for årets koncerter.

Oversigten kan findes her

Følgende koncerter ligger allerede nu helt fast:Åbningskoncert onsdag den 8. juli med Russian Philharmonic St. Petersburg, dirigeret af Juri Gilbo og med den tyske violinist Michel Gershwin som solist. Koncert søndag den 9. august med Bolette Roed og det polske ensemble Arte dei Suonatori
Bolette Roed modtager om lørdagedn den 8. august Musikanmelderrringens store pris ved en koncert i Tivoli og dagen efter er hun altså her i Vendsyssel sitmed polske ensemble.
Afslutningskoncert fredag den 14. august med det engelske National Youth String Ensemble dirigeret af Damian Iorio og med den danske koncertmester i DR Symfoniorkester Christina Åstrand som solist på violin.
Så snart flere koncerter er datosat vil vi kunne læggge flere oplysninger ud på nettet. 
    Welcome                     Wilkommen

Nyhedsbrev
Jeg ønsker at modtage Vendsyssel Festivals nyhedsbrev:

Køb billetter
Billetter kan købes ved indgangen fra 45 min. før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne.
Læs mere

Støt Vendsyssel Festival og bliv medlem af venneforeningen.  
Læs mere