VENDSYSSEL FESTIVAL

Oplev klassiske koncerter rundt i hele Vendsyssel.
Festivalen spiller 59 koncerter i 2019.
Køb et Festivalkort og få adgang til alle koncerter!

Se koncertoversigt 2019

KØB FESTIVALKORT

Festivalkort 750 kr.
Billet se kataloget
Pladsbillet bestil online
Tilmeld Nyhedsbrev

Ideen bag Vendsyssel Festival

Vendsyssel Festival blev grundlagt i 1970 af en kreds af organister og turistfolk fra den vestlige del af Vendsyssel. De fandt, at det ville være en god ide at samordne al PR for de koncerter, der allerede fandt sted i landsdelen. I løbet af få år kom hele Vendsyssel med i arrangementet, og festivalen voksede til at blive Skandinaviens største samlede musikarrangement med klassisk musik.

Der afholdes årligt ca. 60 koncerter fordelt på over 40 forskellige koncertsteder i landsdelen. Af disse koncerter arrangeres 10-12 koncerter hvert år af den valgte ledelse (kaldet Styrelsen) for festivalen. De resterende ca. 50 koncerter arrangeres af en række organister, menighedsråd og andre personer i landsdelen.
Festivalens styrelse koordinerer alle koncerter og står for at udarbejde brochurer, plakater og programbilletter samt den generelle PR for festivalen, ligesom man organiserer billetsalg, salg af partoutkort m.v. til alle koncerter.

Festivalens øverste myndighed er Repræsentantskabet, der består af den siddende styrelse, alle arrangører, der har lavet koncerter i festivalen de sidste 3 år, festivalens revisorer, en repræsentant for Vendsyssel Festival Venner og en repræsentant for hver af de tilskudsgivende kommuner. Festivalens styrelse vælges af repræsentantskabet

Faktaboks

VENDSYSSEL FESTIVAL
Oprettet 1970

HJEMSTED
Jørgen Boe
Perikumvej 14
9800 Hjørring

STYRELSEN
10 medlemmer

REPRÆSENTANTSKAB

Vendsyssel Festival 2019 – Skandinaviens største festival for klassisk musik!
Vendsyssel Festivals Styrelse og de mange lokale arrangører har igen i år sammensat en buket af talentfulde og dygtige kunstnere og ensembler til de mange koncerter.
For 49. gang venter endnu en sommer med fantastiske musikoplevelser i smukke omgivelser.

Har du problemer med at lave dit Festivalkort så ring til Vendsyssel Festival på tlf. 28 29 33 90 så finder vi en løsning.