Vendsyssel Festival Jubilæumsbog

100,00 kr.

MUSIK · NATUR · MENNESKER
50 ÅR MED VENDSYSSEL FESTIVAL
af Tore Mortensen – med personlige bidrag af en række af festivalens aktører

© Tore Mortensen 2020
ISBN: 978-87-972625-0-4

Udgivet af Styrelsen for Vendsyssel Festival
Oplag: 1.200 eks.
Sats og layout: Allan Hartmann Johansen, Omedia Grafisk, www.omedia.dk
Tryk: Vendia Grafisk, www.vendia.dk
1. udgave 1. oplag 169 sider
Pris 100 kr. inkl. 2 CD
– forsendelse 50 kr. (dao til privatadresse)

Kategori:

Beskrivelse

Med sine 50-60 koncerter hver sommer er Vendsyssel Festival en af Europas største og mest levedygtige musikfestivaler. Det er så meget mere imponerende i betragtning af, at festivalen er – og altid har været – ledet og organiseret af frivillig, ulønnet arbejdskraft.
Vendsyssel Festival kan i 2020/21 fejre sit 50 års jubilæum, og i denne bog fortælles om visionerne for festivalen, dens spæde start og videre udvikling de efterfølgende 50 år.
Det er en succeshistorie, som dog også rummer fortællinger om konflikter og forbitrede stridigheder. Men først og fremmest er det en historie om det særlige samspil mellem musikken, den smukke nordjyske natur og menneskene – musikerne såvel som det trofaste publikum – som gør Vendsyssel Festival til en helt særlig kulturel institution.

Bogen er udgivet med støtte fra:
Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Sparekassen Vendsyssels Fond, Vendsyssel Tidendes Fond.

OM FORFATTEREN
Tore Mortensen er lektor emeritus i musikvidenskab ved Aalborg Universitet, og han har siden 1995 været musikanmelder ved Nordjyske Stiftstidende af både jazz og klassisk musik. Desuden har han publiceret bøger, bl.a. ”Fortællinger om jazzen” – Dens veje gennem Statsradiofonien, Danmarks Radio og DR” samt bøger om jazz i Aalborg. Tore Mortensen er grundlægger og kurator for Center for Dansk Jazzhistorie i Aalborg.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 24 × 24 × 1 cm

Titel

Go to Top